Màrqueting digital

Realitzem plans integrals de comunicació online.

Som una agència de màrqueting especialitzada en l’optimització en cercadors (Google, Yahoo i Bing), posicionament web (SEO), publicitat en línia (SEM, PPC o Google Adwords), analítica web, gestió de xarxes socials per a empreses (Facebook, Twitter, Pinterest, Google Plus, Linkedin, etc.), campanyes de correu electrònic i disseny de pàgines web e-commerce.

Sempre busquem la millor reputació en línia per als nostres clients. Per això, auditem el mercat contínuament i realitzem un assessorament online totalment personalitzat. Gràcies al nostre equip, format per tècnics en màrqueting digital, programadors, creatius, publicistes, comunicadors i periodistes és possible dur a terme projectes en línia de tota envergadura.

Briefing & Benchmark: Analitzem el mercat i les seves variables, el target, la percepció del consumidor i la visió de la marca.

Definim els objectius de màrqueting a curt, mitjà i llarg termini. Marquem l’estratègia corporativa, àrees de negoci, metodologia, àmbits d’actuació…

Busquem el valor diferencial i competitiu de la teva marca, el que la fa diferent de la competència a través del brànding, el naming, la identitat i el concepte.

Apliquem els objectius generals, l’estratègia corporativa i el factor diferencial a la teva organització.

Web corporativa

Creem webs efectives basades en el Responsive Design, una tecnologia que permet adaptar l’aparença de les pàgines a qualsevol dispositiu. Una sola versió adaptada amb un disseny i estructura atractius, orientats a l’usuari que permetrà millorar la rapidesa i el rendiment de la teva pàgina.

Posicionament SEO i SEM

Coneixes els tipus de posicionament que hi ha? SEO o posicionament natural, orgànic, SEM o posicionament de pagament i SMO o posicionament en xarxes socials.

La millor fórmula de posicionar la teva web és la combinació de les tres estratègies.

Google Ads

El nostre objectiu és fer créixer la teva marca amb Google Ads, mostrant-la als usuaris quan cerquin entitats, productes o serveis a la cerca de Google i a Google Maps. Només es paga si s’obtenen resultats, com ara clics al web o trucades derivades dels anuncis.

 

Comerç electrònic

Dissenyem i desenvolupem la teva botiga online personalitzada. Creem la teva plataforma de comerç electrònic perquè puguis augmentar les vendes a la xarxa al mateix temps que aconsegueixes nous clients i guanyes visibilitat.

Email màrqueting

L’email marketing és una de les activitats més utilitzades a Internet. Oferim un servei personalitzat per a l’enviament massiu de correus als diferents contactes de la teva base de dades. Contactem amb el teu públic objectiu a través de tècniques i estratègies efectives.

Xarxes socials & Community Management

Les xarxes socials són autèntics canals de comunicació que utilitzem per a desenvolupar estratègies de màrqueting de continguts. A través d’aquestes, fomentem la relació amb els usuaris, compartim opinions i afavorim la proximitat de la teva marca amb el públic. 

Tenim una estratègia per tu...